Goedkoop huren van mobilhomes

Tijdens de lockdown, reserveer je toekomstige vakantie!
Maak je reis dankzij de huur van een mobilhome, en dit in een gedesinfecteerd voertuig! Meer informatie

Vind een goedkope mobilhome

Bij Yescapa hebben we ervoor gekozen om niet deel te nemen aan tijdelijke solden.

Wij streven ernaar permanente promoties aan te bieden die zinvol zijn, die bijdragen tot een doordachte consumptie en die bovenal in het belang van je eigen portemonnee zijn!

Bij Yescapa hoef je niet te wachten op koopjes, promoties zijn er het hele jaar door, op elk moment! Je kan een goedkope mobilhome of campervan boeken wanneer je maar wil, dankzij consistente kortingen voor al je reisplannen.

Hier zijn de permanente promoties die wij het hele jaar door aanbieden:

Wacht dus niet op BlackFriday, Valentijnsdag of de nationale feestdag! Boek nu de roadtrip van je dromen tegen de beste prijs met onze promoties die het hele jaar door beschikbaar zijn.

Een mobilhome huren: hoe werkt het?

-

Zoek je ideale voertuig

Zoek een voertuig bij je in de buurt of op je vakantiebestemming en vul je reisdata in. De ideale reispartner wacht op je op Yescapa!

-

Bevestig je huuraanvraag

Doe een of meerdere huuraanvragen voor verschillende campers. Nu is het even wachten op een antwoord van de eigenaar. Eenmaal je aanvraag is geaccepteerd door de eigenaar, moet je enkel nog je reservatie bevestigen.

-

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op bij de eigenaar en luister je naar het waardevolle advies van de eigenaar over het gebruik van de camper; je bent klaar om met je gezin of vrienden de wegen van Europa op te gaan.

Campervans, buscampers, mobilhomes,
vind je volgende reispartner

Op de website Yescapa.be kan je campers huren van particulieren.

Van

De Campervan Praktisch en gemakkelijk bestuurbaar

Door zijn mooie uiterlijk en kleine formaat kan een campervan je brengen waar je maar naartoe wil. De omgebouwde campervan is een voertuig voor alle doeleinden: de perfecte combinatie van accommodatie en bewegingsvrijheid.

Mobilhome

De Mobilhome Familiaal en comfortabel

De mobilhome is bijzonder geschikt voor reizen met het gezin of vrienden en biedt je optimaal comfort. Het geeft je vrijheid terwijl het je reis vereenvoudigt

Buscamper

De Buscamper Verkennend en autonoom

Discreet en makkelijk bestuurbaar, de buscamper houdt het midden tussen de mobilhome en de campervan. Het is het perfecte compromis tussen comfort en de grootte van het voertuig.