Op zoek naar een integraal camper?

Verhuur van integraal campers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke integraal campers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte integraal camper voor je reis ligt om de hoek... Zoek het ideale voertuig bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming.

Un camping-car haut de gamme

Si vous souhaitez un véhicule confortable et luxueux pour voyager, louez un camping-car intégral. Construit sur la base d’un châssis nu, il ne garde aucun élément de carrosserie du constructeur d’origine. La caractéristique la plus emblématique du camping-car intégral demeure sa cabine panoramique intégrée à la cellule qui offre un confort routier incomparable. Cet espace crée alors un salon bien plus grand que ceux dont disposent les autres types de camping-cars. Si la plupart de ces véhicules sont des haut-de-gamme c’est également car ils possèdent des finitions, et des matériaux d’une grande qualité.

Le frisson du voyage, le confort de maison

La location d’un camping-car intégral est idéale pour les longs séjours et pour les voyageurs qui considèrent leur confort primordial. Ces petits bijoux de la route peuvent accueillir jusqu’à 7 personnes. Ses seuls inconvénients restent sa longueur et son poid, difficiles à appréhender si vous choisissez de louer un camping-car intégral pour votre première expérience. Mais ne vous laissez pas effrayer par son gabarit si vous voulez partir avec ce type de camping-car, le propriétaire du véhicule vous guidera lors de la prise en main !

Zo werkt het huren van een integraal camper

Ontdek hoe je een integraal camper bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Halfintegraal mobilhome - Yescapa

Halfintegraal mobilhome

Compact & uitgerust

Dit is dé mobilhome met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof mobilhome - Yescapa

Alkoof mobilhome

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Ben je eigenaar? Verhuur je integraal camper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.