Op zoek naar een buscamper?

Verhuur van buscampers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke buscampers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte buscamper voor je reis ligt om de hoek... Zoek het ideale voertuig bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming.

Buscamper

Porto

3 reizigers

5,0 (21) Best Owner
Vanaf
€ 60

Buscamper

Paisley

4 reizigers

5,0 (58) Best Owner
Vanaf
€ 90

Buscamper

Arrecife

3 reizigers

5,0 (29) Best Owner
Vanaf
€ 90

Les avantages du fourgon aménagé

Le fourgon aménagé est le parfait compromis entre confort et libérté et possède de nombreux avantages techniques : sa grande maniabilité, sa discrétion, sa faible consommation et sa polyvalence. En termes d’aménagement intérieur, les fourgons aménagés disposent normalement de toutes les commodités nécessaires : un frigo, un coin cuisine, un wc, une douche et bien évidemment d’un espace nuit. Chaque modèle de fourgon aménagé est différent mais l’agencement de la cellule sera toujours optimisé et pensé pour améliorer votre confort.

Escapade à 2, ou voyage entre amis

Louez un fourgon aménagé pour une escapade à 2, 3, 4 ou même 5 personnes en fonction des véhicules ! En famille, entre amis ou en couple, le fourgon aménagé est le compagnon de route idéal pour toutes vos vacances. Avec lui, vous pouvez visiter des grandes villes, vous essayer aux sports de montagnes, stationnez en bord de mer ou parcourir un pays entier. Ils s’adaptent à toutes les saisons et à tous les types de route sans aucune difficulté. Tous les amoureux de plein air et de liberté seront séduits par la location d’un fourgon aménagé !

Hoe werkt het huren van een buscamper?

Ontdek hoe je een buscamper bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Halfintegraal mobilhome - Yescapa

Halfintegraal mobilhome

Compact & uitgerust

Dit is dé mobilhome met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof mobilhome - Yescapa

Alkoof mobilhome

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal mobilhome - Yescapa

Integraal mobilhome

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Ben je eigenaar? Verhuur je buscamper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.