Op zoek naar een caravan?

Caravan huren in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke caravans beschikbaar voor verhuur.

De perfecte caravan voor jouw reis staat voor je klaar... Zoek het ideale voertuig bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming.

Huur - Caravan - Voorkant 3/4 - #35190

Caravan

Saint-Martin-d'Uriage

3 reizigers

5,0Best Owner

Vanaf

€ 25

Huur - Caravan - Voorkant 3/4 - #72340

Caravan

Vascœuil

2 reizigers

5,0

Vanaf

€ 50

Huur - Caravan - Voorkant 3/4 - #60785

Caravan

Crosne

5,0Best Owner

Vanaf

€ 35

Louez une caravane entre particuliers

Si vous avez pour habitude d’emporter toute votre maison lorsque vous partez en vacances, louer une caravane est peut- être votre futur mode de voyage préféré ! Idéale pour des séjours semi-nomades, vous pourrez vous échapper de votre quotidien en rien de temps. Avant de louer une caravane, vous devez connaître l’usage que vous souhaitez en faire et la saison à laquelle vous partirez. Renseignez-vous également sur le poids maximum remorquable fixé par le constructeur automobile de votre voiture personnelle.

La caravane, des usages multiples

En louant une caravane, stationnez dans un camping en toute tranquillité et appréciez tout le confort qu’elle peut vous offrir. Couchages fonctionnels, petit salon, rangements, une cuisine et même une salle de bain équipée avec toilette autonome et réservoir d’eau pour certains modèles de caravane. Vous pouvez également l’utiliser en tant que logement, une solution avantageuse pour des évènements rassemblant de nombreuses personnes (mariages, anniversaires, rassemblement familiaux…). Pratique et conviviale, essayer la location de caravane, c’est l’adopter !

Hoe werkt het huren van een caravan

Ontdek hoe je een caravan kunt huren bij jou in de buurt

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Halfintegraal mobilhome - Yescapa

Halfintegraal mobilhome

Compact & uitgerust

Dit is dé mobilhome met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof mobilhome - Yescapa

Alkoof mobilhome

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal mobilhome - Yescapa

Integraal mobilhome

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Eigenaar van een caravan? Verhuur je caravan in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.