Op zoek naar een half-integraal camper?

Verhuur van half-integraal campers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke half-integraal campers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte half-integraal camper voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig dicht bij huis of direct op je vakantiebestemming.

Les avantages du camping-car profilé

Découvrez le véhicule de loisirs le plus populaire de tous : pour un road-trip familial, une escapade à deux ou un week-end d’aventure entre amis. Sur la base d’une cellule rapportée, le profilé possède un légère avancée au-dessus de la cabine de conduite. En effet, le plus grand avantage de ce véhicule reste sa forme, inspirée des capucines mais bien plus aérodynamique que ces derniers. Grâce à ce design, la prise au vent des camping-cars profilés est moindre, ils consomment alors moins de carburant.

Confortable, pratique et aérodynamique !

En louant un camping-car profilé, profitez d’un véhicule parfaitement fonctionnel et confortable pour passer des vacances inoubliables. En règle générale, ces véhicules mesurent entre 6m et 7,50m ce qui offre un espace de vie tout à fait confortable à un couple avec de jeunes enfants. Cependant il faut savoir que pour la majorité des modèles de profilés à 3 ou 4 couchages, il y a une manipulation de dinette pour installer le lit d’appoint ainsi qu’un lit double permanent. La location d’un camping-car profilé vous offrira toute la liberté nécessaire pour passer des beaux moments avec vos proches alors n’attendez plus !

Hoe werkt het huren van een half-integraal camper

Ontdek hoe je bij jou in de buurt een half-integraal camper kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Alkoof mobilhome - Yescapa

Alkoof mobilhome

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal mobilhome - Yescapa

Integraal mobilhome

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Ben je eigenaar? Verhuur je half-integraal camper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.