Op zoek naar een alkoof camper?

Verhuur van alkoof campers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke alkoof campers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte alkoof camper voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig dicht bij huis of direct op je vakantiebestemming.

6 ou 7 personnes? Un camping-car idéal pour un voyage en famille

Rien de mieux que la location d’un camping-car capucine pour des vacances inoubliables sur les routes de France et d’Europe. Le camping-car capucine est surtout pensé pour partir en famille. Vous le reconnaîtrez grâce à sa forme caractéristique, due à un lit situé au-dessus de la cabine de conduite. Il offre 4 à 7 couchages en fonction des modèles. Lorsque vous louez un camping-car capucine, vérifiez bien le nombre de places inscrit sur la carte grise du véhicule car il peut être différent du nombre de couchages.

De la place pour tout le monde, y compris pour le confort

Entre son habitacle fonctionnel et son confort, vous êtes sûr de ne pas vous tromper en louant un camping-car capucine. Bien que moins présents sur le marché du véhicule de loisirs aujourd’hui, ils restent d’excellents produits pour une première expérience de voyage itinérant. La hauteur et le design si particulier des capucines ont tendance à augmenter la prise au vent et par extension, la consommation de carburant. Il est préférable de le savoir avant de louer un camping-car capucine mais sachez que la consommation d’essence n’est pas beaucoup plus importante que chez les autres véhicules et reste tout à fait correcte.

Hoe werkt het huren van een alkoof camper

Ontdek hoe je een alkoof camper bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Halfintegraal mobilhome - Yescapa

Halfintegraal mobilhome

Compact & uitgerust

Dit is dé mobilhome met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Integraal mobilhome - Yescapa

Integraal mobilhome

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Eigenaar van een alkoof camper? Verhuur je camper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.