Ons team

Wij werken elke dag hard om de camperverhuur te vergemakkelijken.

Reizen om te delen

Elke dag wordt er in onze gemeenschap een nieuw begin geboren, een mooie ontmoeting, een onbekende omgeving, een plotseling verlangen en het verlangen om weer te vertrekken. De eigenaren en de reizigers die ons hun vertrouwen schenken, dragen bij tot het bekendmaken van de vreugde en de vrijheid die een vakantie met zich meebrengt. Dankzij de particuliere verhuur van mobilhomes, campervans en caravans biedt Yescapa aan reizigers uit heel Europa de mogelijkheid om een avontuurlijke ontsnapping op de weg voor te stellen. Het is aan jou om je avonturen zelf samen te stellen!

Foto's van de Yescapa community
Foto oprichters van Yescapa

Yescapa, het gaat allemaal om reizen...

Een verlangen om de weg op te gaan en in alle vrijheid en veiligheid landschappen, culturen en mensen te ontdekken. Ons verhuurplatform voor mobilhomes, buscampers en campervans brengt gepassioneerde eigenaren en reizigers met elkaar in contact.

Door het model van de deeleconomie toe te passen op de sector vrijetijdsvoertuigen, hebben wij ervoor gekozen iedereen te laten profiteren van de voordelen van particuliere verhuur. Met Yescapa op pad gaan betekent ook lid worden van de grootste gemeenschap van rondreizende reizigers in Europa.

Mei 2012

Oprichting van het platform JeLoueMonCampingCar.com

December 2013

Aanwerving eerste medewerker

Februari 2015

Eerste fondsenwerving van 550.000 euro door Stéphane Romanyszyn (Entre-Particuliers), Frédéric Mazella (Blablacar), Arnaud Lecherf (Smartbox)

April 2016

JeLoueMonCampingCar wordt Yescapa
Lancering op de Duitse markt

September 2016

Tweede fondsenwerving van 3 miljoen euro door MAIF Avenir

Januari 2017

Lancering app Yescapa: de eerste app gewijd aan camperverhuur in Europa

Mei 2017

Actief op de Britse markt

Mei 2018

6 jaar Yescapa en de organisatie van de eerste bijeenkomst van onze reizende gemeenschap