Goedkoop een mobilhome huren

Huur goedkoop een mobilhome, het hele jaar door

Elke. Dag.

Minder betalen voor je vakantie, dat is wat elke reiziger wil! Maar dan moet je vaak klaar staan om direct te boeken zodra er een korting verschijnt.

Black Friday en andere tijdelijke promoties doen je misschien anders denken, maar permanente promoties zonder voorwaarden bestaan wel degelijk. Dus waarom haasten als je het hele jaar door tegen de beste prijs kunt reizen? Elke. Dag.

Met Yescapa bereidt je jouw vakantie voor volgens je wensen, tegen lage prijzen en op elk moment. Je hoeft je plannen niet aan te passen aan de promoties, de promoties zullen zich aanpassen aan jou.

Elke reis heeft zijn eigen korting: welke reiziger ben jij?

 • De vooruitziende reiziger

  Is organiseren een tweede natuur voor je? Naast het vermijden van last minute stress, krijg je korting tot 20% op je toekomstige vakantie voor alle reizen die 5 maanden of vroeger voor de vertrekdatum worden geboekt.

  Ik reserveer
 • De onuitputtelijke reiziger

  Reis je graag naar ver weg voor een lange periode om je volledig te ontspannen en het beste te halen uit elk moment? Met onze langboekkortingen plan je een roadtrip van 7 dagen of langer voor minder geld.

  Ik vertrek
 • De onvermoeibare reiziger

  Krijg je bij elke vakantie al terug zin om je volgende avontuur te boeken? Reis slim en cumuleer verschillende kortingen voor je volgende camperreis. Zo kan je tot 40% besparen op je reisplannen!

  Ik bespaar

Een mobilhome huren: hoe werkt het?

-

Zoek je ideale voertuig

Zoek een voertuig bij je in de buurt of op je vakantiebestemming en vul je reisdata in. De ideale reispartner wacht op je op Yescapa!

-

Bevestig je huuraanvraag

Doe een of meerdere huuraanvragen voor verschillende campers. Nu is het even wachten op een antwoord van de eigenaar. Eenmaal je aanvraag is geaccepteerd door de eigenaar, moet je enkel nog je reservatie bevestigen.

-

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op bij de eigenaar en luister je naar het waardevolle advies van de eigenaar over het gebruik van de camper; je bent klaar om met je gezin of vrienden de wegen van Europa op te gaan.

Campervans, buscampers, mobilhomes,
vind je volgende reispartner

Op de website Yescapa.be kan je campers huren van particulieren.

Campervan

De Campervan Praktisch en gemakkelijk bestuurbaar

Door zijn mooie uiterlijk en kleine formaat kan een campervan je brengen waar je maar naartoe wil. De omgebouwde campervan is een voertuig voor alle doeleinden: de perfecte combinatie van accommodatie en bewegingsvrijheid.

Mobilhome

De Mobilhome Familiaal en comfortabel

De mobilhome is bijzonder geschikt voor reizen met het gezin of vrienden en biedt je optimaal comfort. Het geeft je vrijheid terwijl het je reis vereenvoudigt

Buscamper

De Buscamper Verkennend en autonoom

Discreet en makkelijk bestuurbaar, de buscamper houdt het midden tussen de mobilhome en de campervan. Het is het perfecte compromis tussen comfort en de grootte van het voertuig.