Op zoek naar een retro Volkswagen busje?

Retro Volkswagen busjes te huur in heel Europe

Vertrek / Terugkeer

Talrijke Volkswagen combi's beschikbaar voor verhuur.

Het perfecte Volkswagen busje voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig dicht bij huis of direct op je vakantiebestemming.

Campervan

Audresselles

4 reizigers

5,0 (74) Best Owner

Vanaf
€ 102

Campervan

Corps nuds

4 reizigers

5,0 (66) Best Owner

Vanaf
€ 80

Campervan

Anglet

4 reizigers

5,0 (44) Best Owner

Vanaf
€ 115

Louez un combi aménagé : la quintessence de la vanlife

Avec son style vintage ainsi que son format compact idéal pour se faufiler un peu partout, le combi est le véhicule qu’il vous faut pour une première expérience en véhicule de loisir. Si de part son côté passe-partout, le nombre de couchages y est moindre que dans un camping-car, certains combis sont dotés de toits relevables et offrent des places supplémentaires. En choisissant la location de combi, vous ferez le choix de “vivre dehors” la plupart du temps : si l’on suit la philosophie hippie, vous n’aurez pas besoin de plus pour vivre des vacances mémorables sous le signe de la liberté !

Le combi volkswagen, pour les petites et grandes occasions

Que vous aimiez vous déplacer simplement lors de trajets du quotidien, partir à la découverte de coins sauvages ou bien à l’occasion d’un évènement spécial, le combi vous offrira une polyvalence inégalable. Pour un mariage ou un anniversaire par exemple, faites une arrivée fracassante en préférant la location de combi volkswagen vintage à celle du plus sobre van. Avec un panel de couleurs variées et des modèles plus ou moins récents, louer un combi aménagé permettra aux plus inspirés d’entre vous de trouver leur bonheur pour toutes sortes d’évènements.

Hoe werkt het huren van een Volkswagen Combi?

Ontdek hoe u een retro Volkswagen busje kunt huren bij jou in de buurt

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Halfintegraal mobilhome - Yescapa

Halfintegraal mobilhome

Compact & uitgerust

Dit is dé mobilhome met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof mobilhome - Yescapa

Alkoof mobilhome

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal mobilhome - Yescapa

Integraal mobilhome

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.

Eigen van een Volkswagen Combi? Verhuur je busje in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Mobilhome huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een mobilhome huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.