Verhuur mobilhomes Duitsland

De voordelen van het huren van een camper in Duitsland via Yescapa.

-

Afkoop franchise

-

Pechbijstand 24/24u

-

Annulatieverzekering

Verhuur van mobilhomes en campervans in Duitsland: bezoek in alle vrijheid

Camper huren in Duitsland: ontdek in alle vrijheid

Het huren van een mobilhome in Duitsland is een van de beste opties om door het land te toeren en de vele mooie regio's te ontdekken. Duitsland is een van de meest campervriendelijke landen: er zijn vele servicepunten en het land heeft een uitgebreid netwerk van campings.


Natuurlijk is Berlijn een must tijdens je camperreis. De Brandenburger Tor is het symbool van de hoofdstad en van de hereniging van het land. Een bezoek aan stad leent zich tot de beste manier om de geschiedenis te begrijpen die deze stad heeft getekend: het Berlijnse Holocaustmonument, Checkpoint Charlie, de overblijfselen van de Berlijnse Muur... deze hoofdstad biedt niet alleen geschiedenis, maar ook een verscheidenheid aan culturele activiteiten, restaurants en bars.


Van de steden die je met een camper in Duitsland moet bezoeken, springt Frankfurt eruit. Bijna volledig verwoest tijdens de wereldoorlog, is deze stad nu de economische hoofdstad van Duitsland. Het historische centrum en het centrale plein Römerberg zijn een bezoek waard, evenals de wandeling langs de rivier de Main.


Keulen ligt op slechts twee uur rijden. Deze stad is beroemd om zijn ongelooflijke kathedraal met zijn 553 treden. ze brengen je naar het beste uitzicht over de stad en de Rijn. Keulen is een vriendelijke stad met een feestelijke sfeer. Carnaval in februari is zonder twijfel de beste van het land. Ten zuiden van Keulen ligt de kleine en charmante geboortestad van Beethoven: Bonn. Het is een universiteitsstad waar het aangenaam wandelen is door de kleine straatjes.


Vergeet de regio Beieren niet, met München als hoofdstad van de regio. München is internationaal bekend voor zijn Oktoberfest dat elk jaar eind september plaatsvindt. Bovendien moet je het Duitse bier zeker eens vergeleken hebben met het Belgische bier. Twee uur ten zuidwesten van München kan je kasteel Neuschwanstein bezoeken, het beroemdste kasteel van Beieren.


Er zijn veel andere steden en dorpen in Duitsland die je met een camper moet bezoeken, zoals Leipzig, Hamburg en Hannover. Als je een mobilhome huurt in Duitsland, kan je op je gemak het Zwarte Woud verkennen, een natuurparadijs met vele charmante dorpjes.


Met Yescapa, bezoek Duitsland veilig!

Met Yescapa kan je mobilhomes, buscampers en campervans huren in Duitsland volgens je wensen. Alle campers zijn verzekerd inclusief pechhulp. Huur een mobilhome in Duitsland en ontdek dit prachtige land.


Ontmoet de Best Owners op Yescapa in Duitsland

Christian

Christian

8 reviews
Klaus

Klaus

7 reviews
Dieter

Dieter

11 reviews

Jullie reizen, onze geschiedenis

Word lid van onze community en deel je huurervaringen en campervans foto's.

Huur Van - Amadora
Huur Van - Hamburg
Huur Van - Palma
Huur Van - Cornellà de Llobregat
Huur halfintegraal camper - Cataluña
Huur alkoof camper - Pamplona
Huur Buscamper - Fiumicino
Huur Van - Porto
Huur Van - Lisboa
Huur Buscamper - Arada
Huur Buscamper - Arada
Huur Van - Piemonte
Huur alkoof camper - Roma
Huur halfintegraal camper - Anrath
Huur Buscamper - Oviedo
Huur Van - Lisboa
Huur Buscamper - Catanzaro
Huur Van - Barcelona
Huur alkoof camper - San Sebastián de los Reyes
Huur Van - São Domingos de Rana
Huur Van - Palmela
Huur Van - Vargas
Huur Van - Tarifa
Huur Van - Lisboa