Ga de weg op, Beleef de vrijheid

Huur een camper — Olbia

Vertrek / Terugkeer
Beoordeling van 4,8/5 op 271.634 reviews
Het grootste aanbod van campers in Europa
Vertrek op reis vanuit België of elders
Verzekering en pechbijstand inbegrepen

Een half-integraal huren — Olbia

Integraal, alkoof, halfintegraal : er is een camper voor elke behoefte, of u nu op zoek bent naar een compact voertuig of naar een iets groter formaat.

Een buscamper huren — Olbia

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.

Buscamper

Olbia

2 reizigers

5,0 (1)
Vanaf
€ 135

Buscamper

Olbia

2 reizigers

5,0 (2)
Vanaf
€ 185

Buscamper

Olbia

2 reizigers

5,0 (12)
Vanaf
€ 101

Een campervan huren — Olbia

De omgebouwde van is het ultieme multifunctionele voertuig. Praktisch en ideaal om je weg te vinden waar je maar wilt, in de stad of op het platteland.

Campervan

Olbia

2 reizigers

5,0 (17) Best Owner
Vanaf
€ 60

Met de familie

Voor familievakanties - Olbia (Sardinië), huur een grote camper. Luxe of niet, ontdek onze voertuigen met 4, 6 of meerdere zitplaatsen. Reizen met het gezin of met kinderen, in een camper zal dit een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering zijn.

Caravan

Olbia

2 reizigers

Nieuw
Vanaf
€ 45

Met z'n tweeën

Voor een vakantie met z'n tweeën - Olbia (Sardinië), boek een kleinere camper. Ontdek onze selectie van 2-zitters voor een romantisch uitje.

Huisdieren toegestaan

Ontdek onze campers die huisdieren aanvaarden - Olbia (Sardinië). Een camper is een ideale optie om te reizen met je huisdieren die zich meteen thuis zullen voelen. Boek een camper die honden en katten aanvaard.