Ga de weg op, Beleef de vrijheid

Huur een camper — Limburg

Vertrek / Terugkeer
Beoordeling van 4,8/5 op 271.634 reviews
Het grootste aanbod van campers in Europa
Vertrek op reis vanuit België of elders
Verzekering en pechbijstand inbegrepen

Een half-integraal huren — Limburg

Integraal, alkoof, halfintegraal : er is een camper voor elke behoefte, of u nu op zoek bent naar een compact voertuig of naar een iets groter formaat.

Een buscamper huren — Limburg

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.

Buscamper

Limbourg

2 reizigers

Nieuw
Vanaf
€ 130

Buscamper

Olne

2 reizigers

5,0 (16) Best Owner
Vanaf
€ 105

Een campervan huren — Limburg

De omgebouwde van is het ultieme multifunctionele voertuig. Praktisch en ideaal om je weg te vinden waar je maar wilt, in de stad of op het platteland.

Campervan

Chaudfontaine

2 reizigers

Nieuw
Vanaf
€ 60

Campervan

Herve

4 reizigers

4,5 (3)
Vanaf
€ 75

Campervan

Stoumont

4 reizigers

Nieuw
Vanaf
€ 100

 

Mobilhome huren in Limburg: vakantie in eigen land

Wie erover nadenkt om een camper te huren in Limburg voor een vakantie in eigen land, zou de regio Limburg niet mogen vergeten. Naast de twee grote steden Hasselt en Genk zijn er nog tal van andere activiteiten te doen met de mobilhome in de regio Limburg. Voor wie houdt van winkeltjes, restaurants en drukte, kan rondkuieren door Hasselt en Genk. Ook Maasmechelen village bevat vele winkels voor een dagje shoppen. Hasselt staat ook bekend voor zijn Hasseltse jenever. In het jenevermuseum kan je bijleren over de geschiedenis en je smaakpapillen testen met dit streekproduct. Als je een mobilhome wil huren in Limburg om met de kinderen op uitstap te gaan, kan je een stop maken bij het Plopsa Indoor park.

Met de camper door de regio Limburg

Naast een bezoek aan de stad Hasselt en Genk, zijn er ook unieke activiteiten te beleven in Limburg. Rij met de mobilhome naar de mijnsite van Beringen: be-MINE. Hier zijn activiteiten voor alle leeftijden: klim en speel in het klimcentrum of zwem tussen de vissen in het duikcentrum. Voor wie graag een echte oude mijn bezoekt, kan verder doorrijden naar C-mine. Tot slot biedt het Nationaal Park Hoge Venen mooie wandelingen voor natuurliefhebbers. De hoofdingang tot dit natuurpark is Terhills.

 

Met de familie

Voor familievakanties - Limburg (Vlaanderen), huur een grote camper. Luxe of niet, ontdek onze voertuigen met 4, 6 of meerdere zitplaatsen. Reizen met het gezin of met kinderen, in een camper zal dit een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering zijn.

Buscamper

Limbourg

2 reizigers

Nieuw
Vanaf
€ 130

Met z'n tweeën

Voor een vakantie met z'n tweeën - Limburg (Vlaanderen), boek een kleinere camper. Ontdek onze selectie van 2-zitters voor een romantisch uitje.

Huisdieren toegestaan

Ontdek onze campers die huisdieren aanvaarden - Limburg (Vlaanderen). Een camper is een ideale optie om te reizen met je huisdieren die zich meteen thuis zullen voelen. Boek een camper die honden en katten aanvaard.