Mobilhome of campervan, de onmisbare troef voor je bruiloft

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? We hebben precies wat je zoekt!

Met ons in je huwelijk
nog onvergetelijker

Je hebt aan alles gedacht voor de grote dag: catering, jurk, boeket, trouwringen,... Maar hoe zit het met het verblijf van je gasten?

Als je familie van over heel België of verder komt om samen met jou het huwelijk te vieren, maar er is geen plaats meer om bij jou te verblijven? Dan biedt Yescapa een uitstekend compromis tussen budget en dichtbij gelegen slaapgelegenheid.

Wij helpen je ook graag bij een onvergetelijke aankomst aanhet gemeentehuis! Onder de duizenden beschikbare voertuigen, is er zeker een prachtig exemplaar bij die bij je huwelijk past. Ten slotte zullen onze campers uitstekende partners zijn om je huwelijksreis te vieren.

Een camper met comfort en vrijheid,
een van voor stijl en originaliteit

Waarom een voertuig huren
voor mijn huwelijk?

Voor een
onvergetelijke aantocht aan het gemeentehuis

Bij Yescapa is het ook mogelijk om een voertuig te huren voor uitzonderlijke evenementen. Stel jezelf even voor dat je aan het stuur van een smaakvol versierde van zit en aan komt gereden op de trouwlocatie waar al je dierbaren wachten. Voor een originele en elegante entree stellen we je een hele reeks vans voor die je gasten zullen verrassen.

Om je
gasten gemakkelijk te ontvangen

Je hebt de ideale plek gevonden om je huwelijk te vieren, maar het biedt geen accommodatie voor je gasten? Het huren van campers is je oplossing! Je kan tussen twee en zeven personen per voertuig onderbrengen, tegen een lagere kostprijs, op de plaats van je festiviteiten, voor meer gezelligheid. Met al je familie en vrienden in de buurt kan je zeker zijn van een fantastische sfeer.

En na het feest? Vertrek op huwelijksreis met je favoriete camper!

Doorkruis prachtige landschappen tijdens je huwelijksreis. Yescapa helpt je bij het zoeken naar een romatisch voertuig om je huwelijk te vieren. Je zal ongetwijfeld een camper vinden die het beste bij je wensen past, zodat je een van de meest betoverende huwelijksreizen kunt beleven.

Een camper met comfort en vrijheid,
een van voor stijl en originaliteit

Yescapa
een professionele en veilige service

Een eerbetoon
voor de veiligheid van onze huurders

Of je nu eigenaar of huurder bent, vertrouwen in de persoon met wie zaken doet is essentieel om van de ervaring te kunnen genieten. Daarom zet ons team zich in om de identiteit van al onze gebruikers te verifiëren en is het mogelijk om elkaar op het platform te evalueren, zo help je de rest van de gemeenschap.

Vertrek zonder stress,
je bent verzekerd!

Ga op reis naar eender waar in Europa en breng je vakantie door in een nieuwe omgeving. Onze gebruikers worden beschermd door een omniumverzekering en kunnen rekenen op 24/7 bijstand. In het geval van een probleem, zorgt ons team voor alles, zodat je tot het einde van je verblijf kunt genieten.

Zoek je een specifiek voertuig?
Het Yescapa-team helpt je graag bij het zoeken

Het vinden van het perfecte voertuig is prioriteit. Met Yescapa kan je gratis tot vijf huuraanvragen versturen en vervolgens rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar. We zetten ons in om je te begeleiden in je zoektocht en zo je kansen te vergroten om het voertuig te vinden dat bij je past.