Nobis Filo Diretto Pechbijstand Italië

Pechbijstand verhuur mobilhomes en campervans

De verzekering Nobis Filo Diretto begeleidt je in alle omstandigheden tijdens je reis. Op Yescapa, alle verhuringen van een voertuig geregistreerd in Italië profiteren van de verzekering van Nobis, met inbegrip van bijstand en pechhulp. Bijstand is beschikbaar via een simpel telefoontje in geval van pech, lekke band, brand, diefstal of verlies van de autosleutels.

De bijstand helpt je zodat je er niet alleen voor staat bij een incident en staat ter beschikking:

  • Reishulp voor jou en de passagiers;
  • Bijstand voor het voertuig bij immobilisatie;

De diensten van Nobis Filo Diretto worden 24 uur per dag en 7 dagen per week verleend door een gespecialiseerde afdeling met deskundigen op dit gebied.

De belangrijkste garanties van Nobis Filo Diretto

In geval van pech of immobilisatie van het voertuig in Europa, zorgt Nobis Filo Diretto voor:

Depannage

De herstelling van de camper ter plaatse of het slepen naar de bevoegde garage indien de herstelling niet ter plaatse kan worden uitgevoerd.

De bijstand organiseert het vervoer van het voertuig naar de dichtstbijzijnde garage binnen een straal van 25 km in Italië, of in het buitenland binnen een limiet van €300. De kosten van reserveonderdelen en eventuele andere reparatiekosten worden niet gedekt.

Accommodatiekosten

Indien het voertuig meer dan 50 km van de plaats van vertrek wordt geïmmobiliseerd en de herstelling meer dan 24 uur in beslag neemt, dekt de verzekering de accommodatiekosten (overnachting en ontbijt) tot €300, ongeacht het aantal betrokken personen.

Vervangend vervoer

Indien het voertuig geïmmobiliseerd is en de herstelling meer dan 8 uur duurt, biedt de verzekering een vervangwagen ter beschikking (categorie B - 1200 cc motorinhoud), voor maximaal 2 dagen en tot €300.

Repatriëring van de inzittenden

Indien het voertuig gedurende meer dan 24 uur op meer dan 50 km van de woonplaats van de huurder wordt geïmmobiliseerd, organiseert en betaalt de verzekering het vervoer van de inzittenden van het voertuig naar de plaats van bestemming of naar hun woonplaats, met het gepaste vervoermiddel (vliegtuigticket economy class / treinticket eerste klas / boot toeristenklasse). Het plafond, in Italië en in het buitenland, bedraagt €300 per evenement.

Waar en wanneer kan ik gebruiken maken van de pechbijstand?

De bijstand is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zolang het voertuig zich in de huurperiode bevindt, overal in Italië, in alle landen van de Europese Unie en in de andere landen die op het internationale verzekeringscertificaat (groene kaart) zijn vermeld.

Dankzij deze diensten, kan je gerust vertrekken!